Yhteistyökumppani ActiveInspire yhdistää strategian läpivalaisun tunnemittaukseen

Strategia ja tieto

Fiilismittarin yhteistyökumppani ActiveInspire on erikoistunut organisaatioiden kuunteluun strategia- ja muutostilanteissa. Strategian läpivalaisu on monivaiheinen menetelmä, joka tuottaa yritysten johdolle tietoa tehdä parempia päätöksiä. Tunnemittaus yhdistyy oivallisesti strategian jatkuvaksi työkaluksi.

Fiilismittarin ja ActiveInspire ovat aloittaneet yhteistyön.  Sekä Fiilismittarin että ActiveInspiren toiminnassa korostuu kuuntelu avoimella palautteella ja organisaation tunteiden mittaaminen.

Fiilismittari täydentää erinomaisesti ActiveInspiren prosessia, jossa syväluotaavan verkkotyökalun avulla saadaan anonyymisti suodattamatonta ja avointa palautetta. Tämän jälkeen johdon näkemykset vedetään yhteen organisaatiolta saatujen näkemysten kanssa, josta saadaan ketterä toimenpideohjelma. Muutosten implementoinnissa on äärettömän tärkeä seurata onnistumista ja joustavasti muokata toimenpiteitä saatujen palautteiden perusteella – tähän Fiilismittari sopii erinomaisesti, koska siinä yhdistyvät sekä tunnetila että vapaa palaute.

”Olemme varmoja, että yhdistämällä nämä kaksi prosessia ja toimivaa työkalua, organisaatioiden muutoksen läpivienti nopeutuu ja helpottuu”, toteavat ActiveInspire toimitusjohtaja Hanna-Mari Tuovinen ja Fiilismittarin toimitusjohtaja Mikko Ruokojoki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: