Tutustu Vibemetrics -tiimiimme!

Vibemetrics-tiimimme koostuu usean alan osaajasta. Työtavat määrittelemme itse. Kunkin tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että on ylpeä oman työnsä jäljestä. Työajat saa kukin itse päättää, kunhan hoitaa sen minkä lupaa. Haluamme toimia Leanin periaatteiden mukaisesti, kasvattaa kokeilukulttuuria ja voida hyvin. Ja meillä tunteista saa puhua 🙂

Vibemetrics-tiimi

Vasemmalta: Annamaria, Markus, Mikko, Ilkka

Mikko Ruokojoki

Partneri. 19 vuotta IT-alaa. Yrittäjä, konsultti ja koodari. Innostun ja ideoin joka päivä. Elämässä asenne ratkaisee. Uskon että työelämämme on suuressa murroksessa ja me olemme siellä työntekijän tukena kuuntelemassa.

Markus Ahonen

Partneri. IT-alalla 10 vuotta. Suurin osa siitä ajasta web-kehitystä käyttöliittymäfokuksella. Vähän perfektionisti, kai. Asiat tehdään hyvin tai sitten mieluummin ei ollenkaan. Iskä maailman ihanimmille tytölle ja pojalle.

Ilkka Elovainio

Opiskelija. Web-devausta työelämässä takana kolme vuotta. Sydäntäni lähellä ovat positiivinen käyttökokemus ja arkea helpottavat appit.

Annamaria Pelardis

Graafisena suunnittelijana tiimissä. Melkein valmistunut media-assistentti opiskelija. Innokas oppija. Vapaa-ajalla harrastan hevosia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: