Fiilisten reaaliaikainen mittaus kouluissa alkaa!

Vibemetrics, suomalaisittain Fiilismittari rantautuu syyskuussa erääseen pääkaupunkiseudun kouluun!  Ensimmäisenä kohteena on kouluruokailun fiilisten mittaus. Oppilaita koulussa on reilu 600, joten uskomme että tunteita riittää.

Kouluruoka on aina herättänyt tunteita. Meillä kaikilla on muistoja liittyen kouluruokaan. Se on tärkeä osa suomalaista koulukulttuuria ja meidän on syytä olla siitä ylpeitä. Mitä tapahtuu kun saamme yksinkertaisen ja helpon keinon kertoa fiiliksistä? Toivomme aina, että meidän toiveisiin vastattaisiin ja asioihin tehtäisiin muutoksia. Nyt se mahdollisuus aukeaa.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Vibemetrics saapuu kouluihin ja aloittaa kouluruokailusta.

Oppimisprojekti alkaa

Kyseessä on oppimisprojekti, joka onnistuessaan tarkoittaa, että fiilismittaus otetaan otetaan käyttöön sadoissa kouluissa. Tavoitteena on ymmärtää kokeilemalla miten koulumaailmassa palvelu toimii. Tunteet ja yhteisöllisyys ovat valtava voima kouluissa.

school-games

Mitä fiilikset ja reaaliaikainen palaute tarkoittaa instituutiolle, jonka tarkoitus on kasvattaa ja opettaa meidän nuorimpia?  Ehkäpä se tuo nyky-yhteiskunnan tapahtumat entistä paremmin osaksi koulun arkea.

Lisätietoja

Myyntijohtaja Antti-Pekka Koukonen, antti-pekka.koukonen@vibemetrics.com, 040 5066655

Jos haluat jatkossa sähköpostia meidän uutisista, tilaa uutiskirje.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: