Saatko kerrottua pomollesi, jos hänen toiminnassaan on parannettavaa?

Palautteen antaminen esimiehelle tai kollegalle voi olla vaikeaa. Palautteen antamiseen liittyy pelko leimautumisesta – onko vika minussa, olenko vääränlainen? Toisaalta voi myös askarruttaa, jakaako kukaan muu yhteisön jäsen omaa mielipidettä. Uskallanko kertoa asiani ja onko sillä mitään vaikutusta, jos kerron?

Yksi Vibemetricsin toimintamallin ydinseikoista on se, että annetaan kaikille – esimerkiksi työyhteisön jäsenille – oma ääni ja mahdollisuus vaikuttaa. Palvelu toimii kanavana, jossa saa puhua vaikeistakin asioista. Näin niihin voidaan tarttua ja saada aikaan muutosta. Palvelumme filosofian ja toimintamallin avaaminen ei kuitenkaan aina ole helppoa. Sen Vibemetricsin toimitusjohtaja Mikko Ruokojoki tietää hyvin. Katso video alta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: