Slush välittää työntekijöidensä fiiliksistä

Slush 2017 on jo aivan kulman takana! Maailman startup- ja teknologiatapahtumien kärkijoukkoon kasvaneen Slushin kulisseissa on iso joukko motivoituneita ihmisiä. Tapahtumaa on rakentamassa vuosittain noin 1000-2000 vapaaehtoista. Slush näkyy suurelle yleisölle lähinnä parin päivän tapahtumana, mutta sen takana on pitkäjänteinen projekti, jonka järjestelyt aloitetaan jo hyvissä ajoin.

Slush volunteers

© Otto Jahnukainen

Työntekijöiden fiilikset vaihtelevat varmasti kiireen ja tekemisen keskellä. Tällä kertaa Slush halusi kokeilla uudenlaista, jatkuvaa, ihmisten työtä tukevaa palvelua, joten vapaaehtoiset saivat työskentelyn ohessa käyttöönsä Vibemetricsin, jolla työntekijöiden fiiliksiä on mitattu syyskuusta asti. Vibemetricsin käyttöönottaminen välittää viestin Slushilta vapaaehtoisille: Me välitämme, miltä teistä tuntuu.

Näyttökuva 2017-11-28 kello 13.34.02

Slush elää hetkessä, niin myös Vibemetrics. Toivotamme kaikille Slushin työntekijöille tsemppiä loppurutistukseen! Meidän tiimimme löytää perjantaina 1.12. ständiltä A26. Nähdään pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: